Home » Okategoriserade » Välkommen till bloggen!

Välkommen till bloggen!

Vana bloggläsare, likväl som förstagångsbesökare, ska känna sig precis lika välkomna till en blogg som tar ämnet och uppgiften med ödmjukhet. Det handlar inte för mig om att producera det bästa av texter, eller ge er bombastiska beskrivningar av verkligheten där jag sätter ord på sådant som ni inte riktigt kan beskriva. Nej, det här kommer att bli en blogg som mer kommer att vara rakt på sak, konkret och tydlig, med en riktning som formas efterhand.

Jag tror nämligen det att om en blogg kommer att spreta en del i olika ämnen, så är det väldigt troligt att en konkret beskrivning och tydlig redogörelse gör sig som allra bäst för att läsaren inte ska förvilla sig helt. Jag vet att många av er kanske inte kommer att ha ett djupt intresse av alla tankar och idéer som jag har, och det blir ytterligare en anledning till att hålla det så kort som möjligt för att ni ska känna att det finns någon typ av värde att hämta ur det hela.

Mat - livets goda!

Mat – livets goda!

Med den utgångspunkten kommer jag ändå att göra att för att det samtidigt ska blir roligt och intressant, och jag ser verkligen fram emot att prova på något som jag enbart har gått runt och funderat på tidigare. Det kommer säkerligen inte vara speciellt lätt för mig alla gånger, men jag tror att jag själv kan utvecklas tillsammans med bloggen, och vill ni se det hända så ska ni definitivt komma tillbaka hit! Välkomna ska ni i vilket fall vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *